Weetjes

Uitstap 2024 Lac de l'Eau d'Heure

Uitstap 2024 Lac de l’Eau d’Heure

Schrijf je alvast in voor onze meerdaagse uitstap naar Lac de l'Eau d'Heure in mei 2024. Als lid van Wiel in Wiel Vichte kan je mee tegen een voordeeltarief. Ook de partners kunnen mee. We mikken op alle leden, ook de MTB/VTT/Gravel rijders kunnen mee. Reserveer alvast je plaats voor 1 november. Je in schrijven voor het seizoen 2024 is binnenkort mogelijk via de website onder de rubriek LEDEN.  Ben je nog geen lid en wil je toch al wat info over onze club of deze reis. Stuur dan via het contactformulier een mail en we contacteren jullie zo snel mogelijk.

 

Agenda 2024

Agenda 2024

Hier vindt je de agenda terug voor 2024 met alle belangrijke data.

Kalender_2024_Leden_2022-02-22

Ken jij Baggicase al

Ken jij Baggicase al?

Ben je nog op zoek naar een handige, veilige en waterdichte oplossing om je Smartphone mee te nemen op je wekelijkse fietsritten. Neem dan zeker eens een kijkje bij de mensen van Baggicase. Dit is een klein bedrijf in Spanje die unieke en met de hand gemaakte beschermhoezen voor je Smartphone maken. Ze zijn uniek en worden onder meer gebruikt door de renners van het Movistarteam. Ook onze Wiel in Wiel lidkaarten passen er perfect in, en kan je zo nooit meer vergeten op zondag. Ze zijn in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen te verkrijgen, voor elk wat wils dus.

Baggicase, the phone case for cyclists made by cyclists - Baggicase

 

Rally kaarten Keizer en MTB 2024

Rally kaarten Keizer en MTB 2023

Wil je dit jaar enkele rally's rijden, of ga je voor een MTB rit. Vergeet dan zeker je stempel niet te verzamelen om kans te maken voor ons Kiezer of MTB klassement. Hij of zij die de meeste stempels weet te verzamelen kan de trui winnen en een plaatsje in onze geschiedenis van Wiel in Wiel Vichte. Voor meer info lees zeker eens ons clubreglement. Laat je kleuren zien in 2024.

Bike Sticker

Bike Sticker

Heb jij al een bikesticker op je Fiets of Helm. Ben je nog op zoek naar stickers om je frame van je koersfiets te beschermen. Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Probikesticker. Daar kan je heel gemakkelijk en goedkoop kwalitatieve stickers personaliseren. Je kan kiezen uit verschillende designs, kleuren en vlaggen. Meer info

Pro Bike Sticker

 

Pech met de fiets?

Pech met de fiets?

Het kan altijd gebeuren dat je opeens pech hebt. Maar geen paniek:
Als je onherstelbare schade hebt aan je fiets door een technisch defect of door een val en je kan niet direct iemand bereiken om je te komen helpen, heb je als lid van Wiel in Wiel Vichte recht op fietsbijstand!

Dit niet enkel tijdens de ritten van de club (indien er geen volgwagen mee is), maar ook tijdens je rit naar het werk of tijdens een trainingsritje,...

De Cycling Vlaanderen Fietsbijstand houdt je mobiel bij materiaalpech! En dat volledig gratis voor leden aangesloten bij Cycling Vlaanderen!

Ik heb pech, wat nu? Bel 03/253.61.82