Evenementen

Vichte CLASSIC 2024

Vichte CLASSIC 2024

Hou alvast 15 en 16 juni 2024 vrij voor onze Vichte Classic. Nieuw in 2024 is een family ride van rond de 20km lang enkele van de mooiste plaatsen in onze gemeente. Wist je trouwens dat al onze VTT/MTB afstanden ook af te leggen zijn met een GRAVEL bike. We hopen ook hen te mogen ontvangen op het derde weekend van Juni. Binnenkort meer info...

 

Info Avond EHBO

Info Avond EHBO

In september organiseerden we onze laatste info avond van het seizoen. Deze ging over EHBO. En dit specifiek over hoe we moeten reageren als er iets gebeurt tijden onze zitten. Een valpartij, iemand die onwel wordt na een inspanning, of een deelnemer van onze Vichte Classic die is gevallen... We hebben dit al meegemaakt of gezien, maar wilden onze leden nu wat extra bijscholen over wat je kan doen, de juiste stappen enz...

In het voorjaar van 2024 volgt er nog een echte cursus hart massage. We kunnen alvast wat veiliger op weg. Dank aan alle aanwezige en de mensen die dit mogelijk maakten.

 

Verrassingsrit 2023

Verrassingsrit 2023

Op zaterdag 26 Augustus werkten we onze "Verrassingsrit en BBQ" af. De gekende formule zoals elk jaar. Fietsen tijdens de dag, op een vlak parcours in onze A / B en C groep. De kortere ritten gingen naar Maldegem en Nevele, terwijl de A rit naar het de mooie uitkijkplaats aan de vuurtoren in Breskens zijn middagmaal binnenspeelde, jammer genoeg kregen ze in de weg naar huis ook 2 fikse regenbuien te verwerken. Maar iedereen behaalde de finish na 175km. En we genoten nog na met de andere groepen op het terras waar de zon al weer van de partij was om verder op te drogen en de dorst te stillen.

In de vooravond genoten we je dan van onze BBQ om de zomer af te sluiten en als eens na te kaarten over ons geslaagde 2023 seizoen.

Zomerrit 2023

Zomerrit 2023

Ons extra organisatiecomité organiseert zoals elk jaar terug een rit in lijn. Dit jaar was het ook weer een pittige rit die ondanks enkele valpartijen en krampen, toch door iedereen werd uitgereden en we rond 16u00 aangekomen zijn op onze bestemming Berck-Sur-Mer.  nDaar kwamen we samen met de wandelaars die een route van 10km aflegden en onze MTB wiel in wieler's reden ook een prachtige rit in de omgeving. Na wat nakaarten en een deugddoende douche werd er dan aangeschoven aan tafel voor een welverdiende maaltijd. Na ons dessert en voldoende drank namen we afscheid met nog een laatste groepsfoto aan het strand en werd de rit naar huis ingezet. Ook op de bus zat de sfeer er nog in maar gingen ook de lichtjes uit bij sommige na een lange dag. Hopelijk zien we alle mensen volgend jaar terug, net als de Kanaries die mee fietsten en duwden om er voor de zorgen dat we allemaal voldaan uitkijken naar onze Zomerrit van 2024!

   

 

Sponsorrit WIW

Sponsorrit WIW

Op zaterdag 27 mei organiseerden we voor al onze leden een sponsorrit. Onder de zonnestralen van het mooie weer konden alle deelnemers plaats nemen op 1 van onze "Bierfietsen" die klaar stonden bij onze Sponsor Matthys Group. Na een koffie met cake en een groepsfoto in de productiehal ging het richting Dewaele Houtskeletbouw, Verthé Dieter, Pieter Interieur, DecoMalisse, Immo Van Parijs, Waranz Verzekeringen om dan te eindigen aan The Staff en Cafe Den Hert bij Tjops. Na overal een stop en foto te hebben genomen en veel leute onderweg. We zijn blij dat we zo voor enkele van onze sponsors al iets hebben kunnen terugdoen en een unieke foto hebben gemaakt. Onze andere sponsors komen zeker nog aan de beurt op een andere gelegenheid. Alvast bedankt aan de deelnemers, organisatie en partners om er een geslaagde namiddag van te maken met leuke verwringingen!

 

 

Vichte Classic 2023

Vichte Classic 2023

Noteer alvast in je agenda

Vichte Classic gaat in 2023 door op zaterdag 17 en zondag 18 juni. We hopen weer tal van MTB, Cycloo en Gravelbikers te ontvangen. Alle actuele  info op onze Vichte Classic pagina op deze website!