Nieuws

Kampioenenrit WiW

Kampioenenrit WIW

Zondag  10 september is het zo ver, dan rijden we onze eerste kampioenenrit. Daar wiel in wiel al meer dan 50 jaar elke zondag rijden en we ook tal van uitstappen doen. Al onze leden tijdens het jaar overal ter wereld hun kleuren met fierheid dragen en we ook elk jaar onze kampioenen belonen met een prachtige kampioenen trui. We hebben er tegenwoordig al 5 verschillende. Tijd om al deze kampioenen truien eens van onder het stof te halen, en hopelijk passen ze nog. Zo ja, trek die kampioenen trui van nu of weleer aan en we werken onze zondags rit af in een peloton van nieuwe en oude kampioenen. Time to shine one more time! Allemaal op post voor een foto voor de start.

Prachtige Zomerit

Prachtige Zomerrit

De zomerrit was dankzij de zomerrit organisatie ons allen gekend weer een voltreffer. We hopen dat iedereen er van genoot, ook zij die een lekke band of valpartij hadden. We hebben iedereen aan de finish gekregen en je kan foto's en meer info terugvinden onder onze EVENEMENTEN pagina. Tot volgend jaar!

Rit naar Halle 2023

Rit naar Halle 2023

De rit naar Halle was dit jaar een super editie. Na al het regenweer en de lange koude temperaturen, konden onze leden zaterdag de rit afwerken in hun korte mouwen en korte koersbroek. Hiermee konden we direct onze zomeroutfit showen aan op de wegen van en naar Halle. We kozen er voor om ons shirt voor de zonnige dagen een extra touche te geven, en het was leuk om al deze truitjes samen met de kampioenen truien te zien schitteren in de zon. Na een deugd doende maaltijd en bezoek aan de Basiliek konden we de terugweg inzetten en werkten we de resterende bergjes af, ook deze voor het bergklassement. Na afloop konden we nog genieten op het terras met een drankje en stutten met kaas en gekapt! Op naar onze rit in lijn deze zomer voor meer van dit!

 

Geslaagde 6d Sports Nutrition avond

Geslaagde 6d Sports Nutrition  avond

Afgelopen vrijdag vond onze 6d Sports Nutrition info avond plaats. Alle leden en sympathisanten van Wiel in Wiel konden dankzij onze voedingspartner kennis maken met de wereld van sportvoeding. Deze avond werd vol gebabbeld door Seppe, een toffe medewerker van 6D met heel wat ervaring en zelf een vervend sporter. De geknipte man om onze leden wegwijs te in de wereld van sportvoeding, ook voor recreatieve fietsers zoals onze leden. Er werden heel wat vragen gesteld en beantwoord en de dag nadien tijdens onze rit naar Halle konden we de opgedane kennis al omzetten in de praktijk. Ook kregen we na afloop nog een prachtig gevulde goody bag waarvoor dank. Wil je ook kennis maken met hun producen, neem dan zeker een kijkje op hun website of probeer hun producten uit tijden onze Vichte Classic 2023.

Schrijf je nu in voor onze 6d info avond

Schrijf je nu in voor onze 6d info avond!

Al onze leden kunnen zich nu inschrijven via de website voor de 6d sports nutrition infoavond op 12 mei. Graag een mailtje voor 5mei zodat we kunnen doorsturen met hoeveel we zijn. Je bent welkom en mag natuurlijk ook een kennis, collega of vriend meebrengen die wat meer wil te weten komen over hun sportvoeding en hoe dit te gebruiken. Tevens kan je ook enkele van onze leden ontmoeten tijdens deze avond moest je lid willen worden van onze club en rondrijden in onze prachtige nieuwe outfit. Tot dan...

Inschrijven kan via deze link: KLIK HIER

Kampioenen op de foto

Kampioenen op de foto

Vandaag was het dan eindelijk zo ver, na heel wat slecht weer en koude omstandigheden scheen de zon en konden de kampioenen van Wiel in Wiel eindelijk in hun mooie truien de baan op en op de foto. Proficiat aan alle kampioenen en alle wiel in wielers om af te komen voor de groepsfoto. Op naar nog veel mooie momenten in 2023.