Nieuws

Schrijf je nu in voor 2024

Schrijf je nu in voor 2024

Het is al weer november, de bladeren vallen van de bomen, en de wind blaast lekker door. De crossers en mtb'er halen hun hartje op en leggen hun kilometers af door de modder of gaan kijken naar de profs. Maar wil je er volgend jaar ook weer bij zijn, om er op uit te gaan met onze andere leden. Op woensdag, zaterdag en zondag wordt er gereden. Maar je kan via onze Watts App groep als lid gemakkelijk afspreken voor een ritje. Binnenkort starten we ook met onze vernieuwde Facebook groep om nog makkelijker af te spreken en ook mensen van buiten onze club over onze ritten te organiseren. Inschrijven als nieuw of bestaand lid kan NU via de link onder de LEDEN pagina. Daar vind je alle info. We hopen jullie ook volgend seizoen weer allemaal te verwelkomen. Tot binnenkort.

Prachtig seizoen 2023

Prachtig seizoen 2023

Afgelopen zondag 8 oktober stond onze laatste rit terug op het programma. Ondanks nog een lekke band, hebben we genoten van de laatste officiële club rit van 2023. Door de prachtige nazomer hebben de meeste nog in korte broek kunnen rijden en is er nog niet echt een herfst gevoel. We hadden over het algemeen veel mooie zondagen om te rijden. De stutten met kaas en gehakt werden gesmaakt, en we praten nog eens na over het afgelopen seizoen. Met heel wat mooie ritten, uitstappen en groepsactiviteiten. Ook onze Vichte Classic was een succes met 1200 deelnemers. We hopen iedereen maar ook nieuwe leden te verwelkomen. Binnenkort nieuw hoe je in te schrijven voor 2024. Er staat zoals jullie weten een meerdaagse uitstap naar "Lac De l'Eau d'Heure" en voor de rest tal van andere groepsritten alvast op het programma. Binnenkort meer info over dit alles, bedankt aan alle leden en tot volgend jaar. De leden die blijven rijden tijdens de herfst en winter, de MTB/VTT mensen kunnen zeker verder afspreken in onze Watts app groep. Ook rijden er mensen op de piste of wordt er aan groepslessen spinning of indoorfietsen gedaan. Bezig blijven en tot binnenkort!

Kampioenenrit WiW

Kampioenenrit WIW

Zondag  10 september is het zo ver, dan rijden we onze eerste kampioenenrit. Daar wiel in wiel al meer dan 50 jaar elke zondag rijden en we ook tal van uitstappen doen. Al onze leden tijdens het jaar overal ter wereld hun kleuren met fierheid dragen en we ook elk jaar onze kampioenen belonen met een prachtige kampioenen trui. We hebben er tegenwoordig al 5 verschillende. Tijd om al deze kampioenen truien eens van onder het stof te halen, en hopelijk passen ze nog. Zo ja, trek die kampioenen trui van nu of weleer aan en we werken onze zondags rit af in een peloton van nieuwe en oude kampioenen. Time to shine one more time! Allemaal op post voor een foto voor de start.

Prachtige Zomerit

Prachtige Zomerrit

De zomerrit was dankzij de zomerrit organisatie ons allen gekend weer een voltreffer. We hopen dat iedereen er van genoot, ook zij die een lekke band of valpartij hadden. We hebben iedereen aan de finish gekregen en je kan foto's en meer info terugvinden onder onze EVENEMENTEN pagina. Tot volgend jaar!

Rit naar Halle 2023

Rit naar Halle 2023

De rit naar Halle was dit jaar een super editie. Na al het regenweer en de lange koude temperaturen, konden onze leden zaterdag de rit afwerken in hun korte mouwen en korte koersbroek. Hiermee konden we direct onze zomeroutfit showen aan op de wegen van en naar Halle. We kozen er voor om ons shirt voor de zonnige dagen een extra touche te geven, en het was leuk om al deze truitjes samen met de kampioenen truien te zien schitteren in de zon. Na een deugd doende maaltijd en bezoek aan de Basiliek konden we de terugweg inzetten en werkten we de resterende bergjes af, ook deze voor het bergklassement. Na afloop konden we nog genieten op het terras met een drankje en stutten met kaas en gekapt! Op naar onze rit in lijn deze zomer voor meer van dit!

 

Geslaagde 6d Sports Nutrition avond

Geslaagde 6d Sports Nutrition  avond

Afgelopen vrijdag vond onze 6d Sports Nutrition info avond plaats. Alle leden en sympathisanten van Wiel in Wiel konden dankzij onze voedingspartner kennis maken met de wereld van sportvoeding. Deze avond werd vol gebabbeld door Seppe, een toffe medewerker van 6D met heel wat ervaring en zelf een vervend sporter. De geknipte man om onze leden wegwijs te in de wereld van sportvoeding, ook voor recreatieve fietsers zoals onze leden. Er werden heel wat vragen gesteld en beantwoord en de dag nadien tijdens onze rit naar Halle konden we de opgedane kennis al omzetten in de praktijk. Ook kregen we na afloop nog een prachtig gevulde goody bag waarvoor dank. Wil je ook kennis maken met hun producen, neem dan zeker een kijkje op hun website of probeer hun producten uit tijden onze Vichte Classic 2023.