Weetjes

Ken jij Baggicase al

Ken jij Baggicase al?

Ben je nog op zoek naar een handige, veilige en waterdichte oplossing om je Smartphone mee te nemen op je wekelijkse fietsritten. Neem dan zeker eens een kijkje bij de mensen van Baggicase. Dit is een klein bedrijf in Spanje die unieke en met de hand gemaakte beschermhoezen voor je Smartphone maken. Ze zijn uniek en worden onder meer gebruikt door de renners van het Movistarteam. Ook onze Wiel in Wiel lidkaarten passen er perfect in, en kan je zo nooit meer vergeten op zondag. Ze zijn in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen te verkrijgen, voor elk wat wils dus.

Baggicase, the phone case for cyclists made by cyclists - Baggicase

 

Rally kaarten Keizer en MTB 2023

Rally kaarten Keizer en MTB 2023

Wil je dit jaar enkele rally's rijden, of ga je voor een MTB rit. Vergeet dan zeker je stempel niet te verzamelen om kans te maken voor ons Kiezer of MTB klassement. Hij of zij die de meeste stempels weet te verzamelen kan de trui winnen en een plaatsje in onze geschiedenis van Wiel in Wiel Vichte. Voor meer info lees zeker eens ons clubreglement. Laat je kleuren zien in 2023.

rallykaartkeizer2022

rallykaartMTB2022

Bike Sticker

Bike Sticker

Heb jij al een bikesticker op je Fiets of Helm. Ben je nog op zoek naar stickers om je frame van je koersfiets te beschermen. Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Probikesticker. Daar kan je heel gemakkelijk en goedkoop kwalitatieve stickers personaliseren. Je kan kiezen uit verschillende designs, kleuren en vlaggen. Meer info

Pro Bike Sticker

 

Pech met de fiets?

Pech met de fiets?

Het kan altijd gebeuren dat je opeens pech hebt. Maar geen paniek:
Als je onherstelbare schade hebt aan je fiets door een technisch defect of door een val en je kan niet direct iemand bereiken om je te komen helpen, heb je als lid van Wiel in Wiel Vichte recht op fietsbijstand!

Dit niet enkel tijdens de ritten van de club (indien er geen volgwagen mee is), maar ook tijdens je rit naar het werk of tijdens een trainingsritje,...

De Cycling Vlaanderen Fietsbijstand houdt je mobiel bij materiaalpech! En dat volledig gratis voor leden aangesloten bij Cycling Vlaanderen!

Ik heb pech, wat nu? Bel 03/253.61.82

 

Ken jij 6D sports nutrition al...

Ken jij 6d Sports Nutrition al…

6D sports nutrition is één van de grootste merken van sportvoeding. Afgelopen editie van Vichte Classic konden we onze deelnemers al laten kennis maken met de Isotone Sportdrank (lemon) en de energiecake (chocolade smaak). Echter zijn er nog tal van producten die zeker de moeite waard zijn om eens te ontdekken. Ben je nog op zoek naar producten, dan kan je zeker terecht bij Apotheek Verhofstede. Dit is het dichtste punt voor onze club om alle producten te vinden en vanaf 2023 krijgen alle leden van Wiel in Wiel Vichte op vertoon van hun lidkaart 15% korting. Vertrek dus zonder zorgen op een lange rit... Of neem gerust een kijkje op hun website voor meer info    Home | 6d Sports Nutrition

 

 

CYCLOO de cycling app voor elke wielertoerist

Ken jij CYCLOO al

Ken jij de CYCLOO App al, en heb je die al staan op je smartphone.  Hij wijst de Vlaamse recreatieve fietser de weg naar meer beleving op en naast de fiets. De app werd ontwikkeld door Cycling Vlaanderen

Koers en spaar op verschillende manieren je premies bij elkaar en beloon jezelf in onze shop!

  • Neem deel aan tal van met zorg georganiseerde Vlaamse fietstoertochten en beloon jezelf met Cycloo-premies!
  • Ontdek de mooiste routes bij jou in de buurt en kijk welke toffe fietsspots en hoeveel Cycloo-premies je onderweg tegenkomt!
  • Op zoek naar leuke hellingen of kasseistroken? Of dringend op zoek naar een koffie of een toilet? Laat je inspireren en faciliteren met de Cycloo Spots!
  • Rij dit jaar "VICHTE CLASSIC" en verdien maar liefst 150punten op zaterdag 18 juni en 120punten op zondag 19 juni dankzij onze CLASSIC samenwerking met Cycling Vlaanderen.

Meer info op de website van Cycling Vlaanderen...