Evenementen

Zomerrit 2023

Zomerrit 2023

Ons extra organisatiecomité organiseert zoals elk jaar terug een rit in lijn. Hierbij maken we een uitstap onder de vorm van een rit van +- 160km (voor de C groep voorzien we een korte rit vertrekkende vanuit de finishplaats) die we dan afleggen aan B tempo met een tussenstop over de middag. Eens aangekomen op onze bestemming Berck-Sur-Mer kunnen we genieten van een wel verdiende douche met aansluitend een warme maaltijd bestaande uit 1 aperitief / hoofdgerecht / dessert met koffie. De rest van de dranken zijn bij te betalen. Binnenkort meer info over de prijs voor deze uitstap en/of we dit ook open zetten voor onze ex leden of bevriende wielertoeristen. Om de bus eventueel verder aan te  vullen. Maar onze bestaande leden krijgen natuurlijk de eerste keuze om mee te gaan. Meer info volgt op onze gekende kanalen.

Sponsorrit WIW

Sponsorrit WIW

Op zaterdag 27 mei organiseerden we voor al onze leden een sponsorrit. Onder de zonnestralen van het mooie weer konden alle deelnemers plaats nemen op 1 van onze "Bierfietsen" die klaar stonden bij onze Sponsor Matthys Group. Na een koffie met cake en een groepsfoto in de productiehal ging het richting Dewaele Houtskeletbouw, Verthé Dieter, Pieter Interieur, DecoMalisse, Immo Van Parijs, Waranz Verzekeringen om dan te eindigen aan The Staff en Cafe Den Hert bij Tjops. Na overal een stop en foto te hebben genomen en veel leute onderweg. We zijn blij dat we zo voor enkele van onze sponsors al iets hebben kunnen terugdoen en een unieke foto hebben gemaakt. Onze andere sponsors komen zeker nog aan de beurt op een andere gelegenheid. Alvast bedankt aan de deelnemers, organisatie en partners om er een geslaagde namiddag van te maken met leuke verwringingen!

 

 

Vichte Classic 2023

Vichte Classic 2023

Noteer alvast in je agenda

Vichte Classic gaat in 2023 door op zaterdag 17 en zondag 18 juni. We hopen weer tal van MTB, Cycloo en Gravelbikers te ontvangen. Alle actuele  info op onze Vichte Classic pagina op deze website!

BBQ en verrassingsrit

WIW – BBQ en verrassingsrit 2022

Zaterdag 27 augustus 2022 is het weer zo ver. Dan is er een verrassingsrit voor alle leden. In de namiddag en avond is er dan een aperitief moment met daarop aansluitend de BBQ op Vichte Plaats. We hopen alle leden terug te mogen verwelkomen om de zomer af te sluiten en bij te praten over het afgelopen seizoen. Inschrijven en je plaatsje reserveren kan binnenkort via onze website. Meer info volgt de komende weken, maar hoe deze datum alvast vrij.

VICHTE Classic 2022

VICHTE Classic 2022

Zaterdag 18 en Zondag 19 juni 2022 is het eindelijk weer zo ver. Na 2 jaar kunnen we er eindelijk weer een wielerfeest van maken voor sportieve sporters op de weg en de MTB. In samenwerking met CYCLING VLAANDEREN zijn we dit jaar een officiële CLASSIC rit. We bieden een prachtig parcours aan voor alle afstanden waarbij iedereen, beginner of goed getrainde sportieveling, een afstand kan uitkiezen. Perfect bewegwijzerde routes, vooraf inschrijving en inschrijven met de fiets aan de hand, professionele afspuitstand, diverse en kwalitatieve bevoorrading, après bike BAR en terras mogelijkheid, bewaakte fietsenstalling, optreden van de "Coureurs",...

Ontdek samen met ons "Pays de Collines" of de prachtige MTB wegen rondom Vichte. Meer info op onze website of die van Cycling Vlaanderen of in de Cycling Vlaanderen APP.

 

Nieuwjaarsdrink voor clubleden Wiel In Wiel

Nieuwjaarsdrink voor clubleden Wiel In Wiel
  • DatumWoensdag 23/02/2022
  • Om 18u30: 1ste WiW Special happening: “Hoe gebruik ik mijn GPS?”

Breng zeker uw GPS mee, we helpen u persoonlijk hoe je GPS optimaal te gebruiken

  • Om 19u30: drink bij Tjopie