Evenementen

Kom jij ook naar onze nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaars Receptie 2023

Vrijdag 17 februari is het zo ver. Dan krijgen alle leden van Wiel in Wiel Vichte hun nieuwe kledij overhandigd. Wil je er bij zijn, kom dan zeker af naar ons Clublokaal bij Tjops. Ook worden de kampioenen van het vorige seizoen verwacht om hun kampioenenkledij in ontvangst te nemen, krijg je een nieuwe lidkaart en klinken we op het komende seizoen. Met een nieuwjaar rit en onze MTB en Flamme Rouge Community ride hebben we al enkele events gehad. Maar je komt ook alles over de komende kalender te weten, tijdens het woordje van onze voorzitter... Op naar een sportief, plezant, gezellig en zonnig 2023. Voor zij die er niet kunnen bij zijn wordt er een afhaal moment voorzien op een ander tijdstip.

Vichte Classic 2023

Vichte Classic 2023

Noteer alvast in je agenda

Vichte Classic gaat in 2023 door op zaterdag 17 en zondag 18 juni. We hopen weer tal van MTB, Cycloo en Gravelbikers te ontvangen. Tot dan... binnenkort meer info

BBQ en verrassingsrit

WIW – BBQ en verrassingsrit 2022

Zaterdag 27 augustus 2022 is het weer zo ver. Dan is er een verrassingsrit voor alle leden. In de namiddag en avond is er dan een aperitief moment met daarop aansluitend de BBQ op Vichte Plaats. We hopen alle leden terug te mogen verwelkomen om de zomer af te sluiten en bij te praten over het afgelopen seizoen. Inschrijven en je plaatsje reserveren kan binnenkort via onze website. Meer info volgt de komende weken, maar hoe deze datum alvast vrij.

VICHTE Classic 2022

VICHTE Classic 2022

Zaterdag 18 en Zondag 19 juni 2022 is het eindelijk weer zo ver. Na 2 jaar kunnen we er eindelijk weer een wielerfeest van maken voor sportieve sporters op de weg en de MTB. In samenwerking met CYCLING VLAANDEREN zijn we dit jaar een officiële CLASSIC rit. We bieden een prachtig parcours aan voor alle afstanden waarbij iedereen, beginner of goed getrainde sportieveling, een afstand kan uitkiezen. Perfect bewegwijzerde routes, vooraf inschrijving en inschrijven met de fiets aan de hand, professionele afspuitstand, diverse en kwalitatieve bevoorrading, après bike BAR en terras mogelijkheid, bewaakte fietsenstalling, optreden van de "Coureurs",...

Ontdek samen met ons "Pays de Collines" of de prachtige MTB wegen rondom Vichte. Meer info op onze website of die van Cycling Vlaanderen of in de Cycling Vlaanderen APP.

 

Nieuwjaarsdrink voor clubleden Wiel In Wiel

Nieuwjaarsdrink voor clubleden Wiel In Wiel
  • DatumWoensdag 23/02/2022
  • Om 18u30: 1ste WiW Special happening: “Hoe gebruik ik mijn GPS?”

Breng zeker uw GPS mee, we helpen u persoonlijk hoe je GPS optimaal te gebruiken

  • Om 19u30: drink bij Tjopie