WiW leden in een nieuwe uitrusting!

WiW leden in een nieuw uitrusting!

Vanaf volgend seizoen 2023 rijden alle leden van Wiel in Wiel Vichte in een prachtige nieuwe uitrusting. We werken dit keer samen met Cycler. Na 4 seizoenen in een zwart rode uitrusting kiezen we nu voor een prachtige blauwe uitrusting. Wil je ook in deze blauwe kleuren rondrijden. Neem dan contact op via het contact formulier op deze website en je komt te weten hoe je bij onze club kunt komen. Alle leden popelen al vol ongeduld om onze trouwe en nieuwe partners op hun kledij over berg en dal mee te nemen op al onze komende ritten... tot dan!

Op naar 2023

Op naar 2023

Het seizoen 2022 zit er weer al op voor onze leden. Natuurlijk blijven de meeste van onze leden gewoon doorfietsen, of rijden ze wat meer op de MTB of is het tijd om eens wat anders te doen. We zijn al onze leden en sponsors natuurlijk van harte dankbaar voor het afgelopen seizoen. We deden eindelijk weer onze jaarlijkse uitstappen, zondagsritten en zelfs een buitenlandse reis. Maar we kijken ook vooruit naar 2023. Een belangrijk en spannend jaar. Na vier jaar is het tijd voor nieuwe kledij. Binnenkort meer hier over. Maar weet je nog mensen die een leuke en toffe toeristen club zoeken, laat ze weten dat het NU het moment is om aan te sluiten bij Wiel in Wiel Vichte... We kijken er naar uit om enkele nieuwe leden te mogen ontmoeten op de pasdagen van de nieuwe kledij. Schrijf je alvast in via onze website en ontvang binnenkort meer info in je mailbox!

Super editie Vichte Classic 2022

Vichte CLASSIC 2022 was een top editie. We kregen van bijna alle deelnemers enkel goede commentaren.  Zowel de routes van de Cycloo als de MTB werden goed bevonden en waren uitstekend bewegwijzerd. De bevoorrading was divers, uitgebreid en voldoende aanwezig. Ook het terras liep vol aan de aankomst en de Coureurs zorgden voor een muzikaal intermezzo.  We hopen dan ook op veel reclame van al onze deelnemers en hopen volgend jaar de kaap van de 2000 deelnemers te ronden als de weergoden ons iets beter gezind zijn dan dit jaar. Door de zeer warme temperaturen, 35° en de regen op zondag morgen is er zeker nog groeimarge. We willen dan ook een vaste waarde worden in de top Velo en MTB cycloo evenementen met de nadruk op betaalbaarheid, kwaliteit, top parcours, gezelligheid en een warm hart voor elke deelnemer. Tot volgend jaar en vertel het door! Dank aan al onze medewerkers, deelnemers en sponsoren...

Webpagina VICHTE CLASSIC 2022 online

Webpagina VICHTE CLASSIC 2022 online

Schrijf je nu in voor VICHTE CLASSIC 2022

Op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni 2022 is het eindelijk weer zo ver. Dan organiseert Wiel In Wiel Vichte haar jaarlijkse Rally "VICHTE CLASSIC". Daar we dit jaar dankzij de samenwerking met Cycling Vlaanderen deel uit maken van hun CLASSIC programma voor recreatieve fietsers staat kwaliteit voorop. Zo kan je vooraf inschrijven via de link op onze webpagina, de website van Cycling Vlaanderen of via de Cycloo-app. De dag zelf inschrijven kan natuurlijk ook, en dit jaar kan je  met de fiets aan de hand inschrijven. Neem dus gerust een kijkje op onze webpagina voor alle nieuws en extra info over VICHTE CLASSIC en schrijf je in. Beleef samen met je vrienden, collega's en familie een leuke uitstap over rustige wegen. Dan zien we jullie graag allemaal aan de start in Juni voor een prachtig weekend op en naast de fiets.