Evenementen

zomerrit


Hallo,

Op zaterdag 11 juli wordt opnieuw onze speciale zomerrit georganiseerd!
Dit wordt georganiseerd door Jean-Marie Verhoest, Bart Degezelle, Fred Martel en Dieter Verthé (waarvoor een dikke merci!).

Ditmaal gaat de rit niet naar Hardelot (omdat er nog teveel onduidelijkheden zijn over wat er wel en niet mag in Frankrijk).
Maar de organisatoren zijn zo flexibel dat zij een nieuwe rit-in-lijn Vichte–Dinant in elkaar aan het steken
Verdere details volgen nog maar hou alvast deze datum vrij in uw agenda.

Wat we wel al kunnen mee geven:

• De tocht zelf is 165 km en wordt aan G26 (B-groep) tempo gereden
• Voor de G23 (C-groep) wordt een verkort parcours uitgestippeld
• Er wordt bevoorrading voorzien onderweg
• Bij aankomst in Dinant zijn we nog op zoek naar accommodatie
• ’s Avonds is wordt er een bus ingelegd met fietsaanhangwagen voor de terugreis (speciaal voor de mensen die de terugtocht met de fiets niet meer willen maken…)

Inschrijven gebeurt best via een mailtje naar info@wtcvichte.be.

Vichte Classic

Dag beste WiW fietsliefhebber

Hopelijk is iedereen nog gezond en gespaard gebleven van al te veel ellende in familie of kenniskring.

Voorlopig kunnen we onze wekelijke gezamenlijke zondagsritten nog niet hervatten. Wanneer dit weer kan op een veilige en gezonde manier laten we zeker weten!

Spijtig genoeg hebben we ook moeten beslissen om onze 20ste Vichte Classic van 13 en 14 juni te verplaatsen naar volgend jaar. Maar dat is allemaal in het kader van onze eigen gezondheid en die van de mensen rondom ons heen!

Voor mensen die vragen hebben over de organisatie van het BK in Anzegem, dan verwijzen we u door naar hun website: https://www.bkanzegem.be/

Toch willen we er iets aan doen om ons Wiel In Wiel gevoel niet kwijt spelen. Daarom: we gaan regelmatig nieuwe fietstochten plaatsen op onze website http://www.wtcvichte.be/ onder de pagina “ritten”. die kun je downloaden en op je “moederziels-alleentje” afhaspelen. Laat ons zeker weten wat je ervan vond!!!

Kampioenen truien voor 2020 zullen er moeilijk kunnen worden uitgedeeld: er zullen veel te weinig gemeenschappelijke ritten zitten om onze kampioenen te kunnen bepalen. Daarom gaan we onze kampioenen van 2019 een jaartje langer laten rondrijden in hun kampioenen trui.

Maar… we gaan in 2020 wel andere kampioen kronen: we dachten er namelijk aan om een Selfie-wedstrijd te houden onder de leden! diegene met de meeste, lolligste, chique foto’s komen in aanmerking om volgend jaar in een heel special kampioenen trui rond te rijden… We zijn nog een systeem aan het opzetten hoe we dit allemaal kunnen ontvangen, catalogeren, en de ganse reutemeteut.

Maar begin er alvast aan! Sla maar op al die selfies!!! En het moeten niet allemaal selfies zijn, een andere WielInWieler ergens onderweg gespot is ook welkom.

het moet wel tenminste iets te maken hebben met WiW…

Alvast tot hoors. Succes nog met het fietsen!